• Nauja
search

Papuošk eglutę

9,60 €
Su PVM

STAL046

Eglė Buraitienė, Rasa Černiauskienė

Kiekis

 

Atsiėmimas DPD paštomate Kaina 2,90€ (išskyrus A1, A2 plakatai, netelpa)

 

Užsisakius daugiau nei už 44 €, pristatysime nemokamai.

 

Prekes išsiųsime Jums apmokėjus per 2–3 darbo dienas

Stalo žaidimas padės ugdyti ikimokyklinio ir priešmokyklinio amžiaus vaikų neišplėtotą kalbą ir pažinimo kompetenciją, įtvirtinti spalvų pavadinimus, turtinti žodyną, taip pat paįvairins logopedų, specialiųjų pedagogų ir ikimokyklinio ugdymo mokytojų veiklą. Žaidžiant bus lengviau įtvirtinti šešias apibendrinamąsias sąvokas, tokias kaip indai, drabužiai, žaislai, daržovės, darbo įrankiai, mokinio daiktai, vaikai išmoks grupuoti daiktus pagal pasirinktą požymį (spalvą ar apibendrinamąją sąvoką), rišliai pasakoti. Gali dalyvauti 1–6 žaidėjai. Rinkinį sudaro 6 didelės eglutės ir skirtingas sąvokas iliustruojantys 36 žaisliukai, kuriuos reikės išsikirpti.

ŽAIDIMO EIGA
I VARIANTAS
Žaidėjai pasidalija po vieną eglutę. Ant stalo išdėliojami atversti žaisliukai su paveikslėliais. Vaikams pasiūloma surinkti visus vienos sąvokos žaisliukus, įvardyti jų spalvą ir papasakoti, ką pakabino ant eglutės.
II VARIANTAS
Vaikams sutarus, kiekvienas turi ant savo eglutės kabinti skirtingų arba vienodų spalvų žaisliukus. Žaidėjai pasidalija po vieną ar kelias eglutes. Ant stalo išdėliojami užversti žaisliukai su paveikslėliais. Pirmasis žaidėjas, paėmęs užverstą žaisliuką, įvardija jo spalvą, jame pavaizduotą objektą ir sąvoką, kuriai tas objektas priskiriamas. Jei objektas tinkamas, žaidėjas turi jį pakabinti ant savo eglutės, jei ne – dovanoti draugui, kuriam tas žaisliukas tinka. Tada užverstą kortelę traukia kitas žaidėjas ir t. t. Žaidimą laimi žaidėjas, pirmasis sukabinęs visus šešis žaisliukus ant savo eglutės. Žaidimas baigiamas visiems žaidėjams papuošus savo eglutes.
Taisykles galima kūrybiškai keisti, atsižvelgus į keliamus ugdymo tikslus.

Charakteristikos

Formatas:
A4 (210 x 297 mm)
Kiekis:
9 vnt.
Laminavimas:
iš abiejų pusių