search

Pažink, prisijaukink, pamokyk: pirmasis rinkinys. Su kortelėmis

8,11 €
Su PVM

KOR065

Audronė Allan

PAKUOTĖ:
Kiekis

 

Atsiėmimas DPD paštomate Kaina 2,90€ (išskyrus A1, A2 plakatai, netelpa)

 

Užsisakius daugiau nei už 44 €, pristatysime nemokamai.

 

Prekes išsiųsime Jums apmokėjus per 2–3 darbo dienas

Šios priemonės paskirtis yra atkreipti dėmesį į emocinio gyvenimo reiškinius – emocijas, jausmus, nuotaikas ir dvasines būsenas – juos geriau pažinti, mokytis su jais tvarkytis patiems ir padėti tai daryti savo vaikams.
Tai pirmasis trijų dalių leidinio rinkinys. Jis skirtas emociniam intelektui vaikystėje nuo gimimo iki dešimties metų ugdyti. Rinkinį sudaro 34 kortelės su skirtingas emocijas, jausmus ir nuotaikas išreiškiančiais šuniukais. Jos naudingiausios dirbant individualiai arba su nedidelėmis grupėmis. Korteles papildo knygutė, kuri padės žengti pirmuosius šuniukų pažinimo ir prisijaukinimo žingsnius. Joje trumpai pristatyta priemonės idėja, pateikti bendri šios priemonės naudojimo principai ir trumpi kiekvieno šuniuko aprašai. Knygutę lengva išardyti ir kortelių aprašus susisegti į žiedinį segtuvą tokia seka, kokia jums reikalinga darbui.
Priemonės naudojimo būdas priklauso nuo naudotojų amžiaus, ugdymo aplinkos ir tikslų. Konkreti metodika aptariama seminaruose, skirtuose konkrečioms tikslinėms grupėms ir tiklaraštyje pppmastymas.blogspot.com.Priemonė skirta tėvams, pedagogams, psichologams ir visiems, besirūpinantiems saviugda.

Pageidaujant papildomai su leidiniu galima įsigyti ir demonstracinius šuniukų A3 (29,70 x 42,00 cm) formato laminuotus plakatėlius. Vieno kaina – 1,21 Eur.

Plakatėliai skirti dirbti su didesne grupe: darželyje, klasėje ar auditorijoje. Jie padeda sutelkti ir išlaikyti dėmesį į šuniuką, kurį bandoma pažinti, prisijaukinti arba pamokyti.

Charakteristikos

Formatas:
14,0 x 9,5 cm (kortelės), A5 (14,8 x 21,0 cm, knygelė)
Kiekis:
34 kortelės, 1 knygelė
Laminavimas:
iš abiejų pusių (kortelės)