search

Pažink, prisijaukink, pamokyk: antrasis rinkinys. Su kortelėmis

8,11 €
Su PVM

KOR075

Audronė Allan

PAKUOTĖ:
Kiekis

 

Atsiėmimas DPD paštomate Kaina 2,90€ (išskyrus A1, A2 plakatai, netelpa)

 

Užsisakius daugiau nei už 44 €, pristatysime nemokamai.

 

Prekes išsiųsime Jums apmokėjus per 2–3 darbo dienas

Šios priemonės paskirtis yra atkreipti dėmesį į emocinio gyvenimo reiškinius – emocijas, jausmus, nuotaikas ir dvasines būsenas – juos geriau pažinti, mokytis su jais tvarkytis patiems ir padėti tai daryti greta esantiems: vaikams, mokiniams, draugams ar kolegoms.

Tai antrasis trijų dalių leidinio rinkinys. Jis papildo pirmąjį rinkinį ir padeda išplėsti tikslinę emocinio intelekto ugdymo grupę nuo vaikų iki paauglių ir jaunuolių. Antrąjį rinkinį sudaro 34 kortelės su skirtingas emocijas, jausmus ir nuotaikas išreiškiančiais šuniukais. Šiame rinkinyje didelis dėmesys skiriamas socialiniams jausmams. Korteles papildo knygutė, kuri padės pažinti, jaukinti ir dresuoti emocinguosius šunelius. Joje trumpai pateikta emocinio intelekto ir emocinės kompetencijos sampratos, nurodyta galima emocinio ugdymo vieta bendrojo ugdymo programose bei pristatytos veiklos su emocingaisiais šunimis.

Knygutę lengva išardyti ir kortelių aprašus susisegti į žiedinį segtuvą tokia seka, kokia jums reikalinga darbui. Korteles lengva dėlioti ir stumdyti ant stalo, magnetais prisegti prie metalinių paviršių ir po vieną įsidėti į A6 plastikinį įdėklą. Kortelės yra naudingiausios dirbant individualiai arba su nedidelėmis grupėmis. Didesnėse auditorijose jau prireikia plakatų.

Pageidaujant papildomai su leidiniu galima įsigyti ir demonstracinius šuniukų A3 (29,70 x 42,00 cm) formato laminuotus plakatėlius. Vieno kaina – 1,21 Eur. Priemonės naudojimo būdas priklauso nuo naudotojų amžiaus, ugdymo aplinkos ir tikslų. Konkreti ugdymo metodika aptariama seminaruose, skirtuose konkrečioms tikslinėms grupėms ir tiklaraštyje pppmastymas.blogspot.com. Priemonė skirta tėvams, pedagogams, psichologams, socialiniams pedagogams ir visiems, besirūpinantiems saviugda.

Charakteristikos

Formatas:
14,0 x 9,5 cm (kortelės), A5 (14,8 x 21,0 cm, knygelė)
Kiekis:
34 kortelės, 1 knygelė
Laminavimas:
iš abiejų pusių (kortelės)